Gázmodul – Weisz Kft. 7000 Sárbogárd, Ady Endre út 215. szám alatt működő Korlátolt Felelősségű Társaság kezdetben családi vállalkozásként indult. Eredményeinket olyan jelentős munkák átadásának köszönhetjük, amelyeket jó minőségben, igényesen és műszaki szempontok szerint, színvonalasan valósítottuk meg, és ezzel letettük névjegyünket, meghatároztuk pozíciónkat a kereskedelemben, valamint az épületgépészeti kivitelezéseken belül. Az évek során elnyert új kivitelezések és a visszatérő megrendelők eredményeként cégünk folyamatos fejlődésen ment keresztül, így a mai napra munkatársaink létszáma elérte az 52 főt. Tehergépjárműink száma 24 db, melyeket áruszállításra és munkatársaink szállítására használunk, továbbá rendelkezünk minden épületgépészeti tevékenységhez szükséges szerszámmal.

Értékrendünkben kiemelt helyen áll a minőségi munka iránti elkötelezettség, mely mellett a határidők betartása, a hatékony és rugalmas munkavégzés munkáink eredményességének a kulcsa. Munkáink során a megrendelői igények állnak a középpontban, melyhez adjuk a szakértelmünket, a tapasztalatunkat, nagy hangsúlyt fektetve a precizitásra. A saját alkalmazotti munkaerőnkön kívül folyamatosan foglalkoztatunk külső cégeket is. Mára kipróbált alvállalkozói kör áll mögöttünk.

Elsődleges célunk, hogy szolgáltatásaink és termékeink minősége megrendelőink igényinek maximálisan megfeleljen, ügyfeleink bizalmát teljes körű szolgáltatással, szaktanácsadással és versenyképes árakkal igyekszünk elnyerni.

Magas színvonalú munkánk, tudásunk és tehetségünk bizonyítéka az a tény, hogy Cégünk megalakulása óta dinamikusan fejlődünk és nyereségesen működünk, továbbá az APEH köztartozásmentes adatbázisában is szerepelünk.

Eddigi tevékenységünk eredményességét megrendelőink megelégedettsége és az azt alátámasztó megrendelői referenciaigazolások bizonyítják.

Bízunk benne, hogy a rövid cégismertető és a tárgyi munkára adott ajánlatunk elnyerte tetszésüket, és rövidesen Önöket is megrendelőink között tudhatjuk.


Tulajdonosok:
Weisz György Zoltán
Weisz György Zoltánné
Weisz Gábor
Weisz Melinda

Cég képviseletre jogosultak:
Weisz György Zoltánné
Weisz Gábor
Weisz Melinda

Elérhetőségek:

Gázmodul – Weisz Kft.
7000 Sárbogárd, Ady Endre út 215.
Adószám: 11457035-2-07
Cégj. szám: 07-09-005200
Tel: (25)508-128
Fax: (25)462-569
E-mail: info@gazmodulweisz.hu